Conclusion krijgt leidende positie in Open Source markt door overname CRI Service

Conclusion verstevigt door de overname van CRI Service haar positie in de Open Source markt, met als speerpunten Linux, Puppet en Unix-dienstverlening. CRI Service is een kennishuis voor Linux, Unix, Middleware en Hybride Cloud. Conclusion is reeds jarenlang actief in de Open Source markt, zowel op het gebied van Linux, Puppet en Unix (Conclusion Xforce) alsook op het gebied van Java (First8).

Engbert ondertekent nieuw contract

De activiteiten van CRI Service en die van Conclusion Xforce worden geïntegreerd en voortgezet onder de naam Conclusion Xforce.
De krachtenbundeling heeft tot gevolg dat Conclusion Xforce een direct leidende positie in de markt krijgt op het vlak van Linux, Puppet en Unix-dienstverlening. Dit zorgt ervoor dat Conclusion in staat is de klantbehoefte op dit vlak nog beter te bedienen.

De activiteiten van CRI Service worden geïntegreerd met de bestaande activiteiten van Conclusion Xforce. Op dinsdag 21 februari 2017 zijn de handtekeningen gezet onder het contract met CRI Service. Remco de Vries, huidig directeur van CRI Service, wordt directeur van de nieuwe combinatie, die verder gaat onder de reeds bestaande naam Conclusion Xforce. Voor Marco Bosma, huidig directeur van Conclusion Xforce, is dit een passend moment om afscheid te nemen. Dit in de wetenschap dat hij de Conclusion Xforce collega’s in goede handen achter laat om zo zijn al langer gekoesterde wens te realiseren en de afstand wonen-werk aanzienlijk terug te brengen.

De beide organisaties worden de komende periode geïntegreerd, zodat een sterke basis ontstaat om de komende jaren op door te groeien. Conclusion Xforce bestaat vanaf nu uit zo’n 100 Linux, Puppet en Unix experts.

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “De overname van CRI Service past naadloos in onze groeistrategie die we als ecosysteem van gespecialiseerde IT-gerichte bedrijven nastreven. We richten ons onder meer op het beheer van missiekritische systemen en maatschappelijk relevante dienstverlening met resultaatverplichting. We nemen graag de verantwoordelijkheid voor de digitale processen van onze opdrachtgevers over en helpen hen bij de digitale transformatie van hun businessmodellen. Onze ondernemende mentaliteit maakt daarin vaak het verschil voor de bedrijven als overheden waar we voor werken. We zien ernaar uit om de nieuwe collega’s te verwelkomen binnen ons ecosysteem en onze gezamenlijke voetprint nog steviger neer te zetten binnen dit domein.”