Home Nieuws Puppet benoemt Conclusion Xforce tot Service Delivery Partner

Puppet benoemt Conclusion Xforce tot Service Delivery Partner

Conclusion Xforce is als eerste organisatie in de Benelux benoemd tot Service Delivery Partner van Puppet. Conclusion Xforce, eerder al Silver Solution Partner, kreeg deze benoeming door twee consultants op te leiden via de Puppet Bootcamp in London. De consultants zijn geslaagd en ontvingen twee Puppet-certificeringen.

Service Delivery Partners krijgen toegang tot de Puppet implementatie best practices, krijgen doorlopend support en ondersteuning en kunnen profiteren van certificeringsmogelijkheden voor hun consultants.
 

Jeroen Overmaat, Regionaal Manager NEMEA: "Tijdens het volgen van het uitgebreide certificeringsprogramma bleek dat de consultants van Conclusion Xforce experts zijn in Puppet technologie . De nauwe samenwerking met de Puppet ingenieurs tijdens de Puppet Bootcamp zorgt er daarnaast voor dat Conclusion Xforce de best practices van Puppet-implementaties kan toepassen." 

Jeroen Overmaat vervolgt: “Begin 2016 had Marco Bosma, Directeur Conclusion Xforce een helder plan; hij wilde met Conclusion Xforce investeren in Puppet Enterprise. We zijn toen gestart met ons eerste certificeringsprogramma, met het aanstellen van Conclusion Xforce als Silver Solution Partner eerste als resultaat. Zo kon Conclusion Xforce onze Nederlandse klanten adviseren over Puppet Enterprise en ons product verkopen. Daarbij levert het moederbedrijf Conclusion ook Puppet Enterprise Modules, speciaal ontwikkelde modules om ook versneld proprietary software producten zoals Oracle, Weblogic en IBM te kunnen provisionen. We zijn dan ook zeer verheugd met de benoeming van Conclusion Xforce tot Service Delivery Partner.”

Marco Bosma, Directeur Conclusion Xforce, reageert: “IT-automatisering is voor Conclusion Xforce een logische vervolgstap op onze infrastructurele proposities. Als Conclusion Xforce zoeken we altijd naar partners die een marktleidende positie innemen en tevens strategisch met ons willen samenwerken. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van Puppet waardoor de keuze voor Puppet Enterprise voor ons voor de hand lag. Met onze gecertificeerde consultants en de steun vanuit Puppet kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn op het gebied van IT-automatisering.”


Over Conclusion Xforce 

Conclusion Xforce is gespecialiseerd in Open Source technologieën, met als belangrijkste diensten Professional Services, Projecten en Consultancy en Cloud Solutions.

 Open Source zit in het DNA. Conclusion Xforce staat voor haar klanten klaar met een breed scala aan diensten. Hierbij steunt zij op haar kennis en ervaring maar uiteraard staat de samenwerking met de klant altijd centraal. Conclusion Xforce streeft naar duurzame en langetermijnrelaties waar zij altijd garant staat voor maatwerk, commitment en eerlijkheid. De ambitie van Conclusion Xforce is om de leidende positie als Open Source kenniscentrum te vergroten en verder te groeien in de zaken waar zij goed in is en vooral erg leuk vindt. 


Over Puppet 

Puppet is opgericht in 2005 en de marktleider in IT-automatisering. Puppet is een privébedrijf - gevestigd in Portland, Oregon - met meer dan 520 werknemers over de hele wereld. De software helpt systeembeheerders met het automatiseren van configuratie en beheer van hardware en software dat daarop wordt gedraaid. Met de software kan een organisatie snelle repeterende changes doorvoeren en automatisch de consistentie van systemen en apparaten afdwingen, over fysieke en virtuele machines op locatie of in de cloud. 

Puppet helpt tienduizenden marktleidende organisaties met het beheer van miljoenen machines en apparaten. Bedrijven zoals, Bank of America, ING, Rabobank, Swedbank, Wells Fargo, Fidelity, TransUnion, NYSE, PayPal, Uber, KPN, en ADP vertrouwen op deze software om hun eigen software sneller uit te rollen, productiever te zijn en inzicht te verkrijgen in hun infrastructuurconfiguraties en operatie.