Man in pak met een cape staat heldhaftig voor een stad
Home Onze kracht Automation Services

Automation Services

Experts in Automation

Veel bedrijven willen of kunnen niet meer blijven vasthouden aan conventionele IT. In de praktijk houdt dit in dat technieken veranderen en daardoor ook werkprocessen en functies. In dit kader is men veelal aan het zoeken naar automatisering van de automatisering (automation), zowel van IT systemen als van de inrichting van de processen daaromheen. 

Conlusion Xforce constateert bij onze klanten dat de stap naar automation voornamelijk ontstaat door het willen verlagen van de beheerlast door te streven naar:

  • Uniformiteit van systemen;
  • Minder menselijke fouten door automatisering;
  • Kortere maintenance windows;
  • Het invoeren van een ‘DevOps’ werkwijze;
  • Het verminderen van verstoringen en uitval en het verlagen van de kosten van beheer;
  • Het onderbrengen van een deel van de IT in de Cloud middels standaardisatie en consolidatie.

Wij helpen onze klanten graag bij projecten die hiertoe moeten leiden.
Onze ideale casus begint met betrokkenheid in het voortraject van een project. Als onafhankelijke en objectieve partij adviseren wij aan de hand van de bestaande infrastructuur en aan de hand van de gestelde eisen en voorwaarden wat de beste oplossing is.
Vervolgens kunnen onze specialisten vanaf de ontwerpfase tot en met de daadwerkelijke oplevering actief zijn in het project.
Hiernaast biedt Conclusion Xforce ook de mogelijkheid om de benodigde tools en bijbehorende enterprise subscripties/licenties te leveren.

Bent u benieuwd wat onze automation diensten en oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.