Vrouw staat met cape en masker triomfantelijk voor een stad
Home Onze kracht Consultancy & Projecten

Consultancy & Projecten

Onze gecertificeerde specialisten en consultants staan voor u klaar om u te adviseren en bij te staan bij uw Open Source vraagstukken.

Onze specialisten hebben ruime ervaring in verschillende IT-omgevingen en in diverse projecten. Deze ervaring in combinatie met productkennis gebruiken we om met onze projecten de bedrijfsvoering te optimaliseren, knelpunten op te lossen en doelstellingen te behalen van onze klanten. 


Conclusion Xforce begeleidt in nauwe samenspraak met de klant korte- en lange termijn projecten van A tot Z. Wij verzorgen binnen het project de gehele keten van analyse en advies tot ontwerp en uitvoering. Uiteraard slaan wij het support-vraagstuk ook zeker niet over en is het ons uiteindelijke streven om een gezamenlijk resultaat neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Red Hat Premier business partner logo met de tekst: premier business partner

Red Hat Satellite

Met het groeien van uw IT-infrastructuur, groeit ook de behoefte om dit efficiënt en op kwalitatief hoog niveau centraal te beheren. Red Hat Satellite is een gemakkelijk te gebruiken systeemmanagement-product dat u helpt om uw Red Hat Enterprise Linux omgeving en andere Red Hat infrastructuur draaiende te houden.

man in pak vliegt als superman boven een stad

IBM AIX

Steeds meer bedrijven kiezen voor AIX draaiend op IBM Power Systems. AIX profiteert namelijk van de tientallen jaren van technologische innovatie van IBM en is ontworpen voor het hoogste niveau van performance, beveiliging en betrouwbaarheid, voor welk UNIX-besturingssysteem dan ook.

netgeklede vrouw in heldhaftige pose

Nagios

Nagios biedt producten voor ICT infrastructuur monitoring met roots in de Open Source. Belangrijk hierin is dat Nagios geen vendor lock-in kent: alle verzamelde data is vrij toegankelijk en te gebruiken in andere applicaties.