man trekt shirt open en onthult t-shirt met pinguïn logo
Home Over ons

Over ons

Conclusion Xforce is gespecialiseerd in Open Source technologieën, met als belangrijkste diensten Professional Services, Projecten en Consultancy en Cloud Solutions.

Open Source zit in ons DNA. Binnen Conclusion Xforce staan wij voor onze klanten klaar met een breed scala aan diensten. Hierbij steunen wij op onze kennis en ervaring maar uiteraard staat de samenwerking met de klant altijd centraal. Wij streven naar duurzame en langetermijn relaties waarbij wij garant staan voor maatwerk, commitment en eerlijkheid. Onze ambitie is om onze leidende positie als Open Source kenniscentrum te vergroten en nog verder te groeien in de zaken waar we goed in zijn en die we vooral ook erg leuk vinden!


ONZE MISSIE

Conclusion Xforce staat voor pure expertise op het gebied van Open Source. Wij hebben sinds onze oprichting in 2004 een schat aan kennis en ervaring opgebouwd van verschillende High End ICT-omgevingen. Kennis en ervaring die wij graag delen met organisaties in alle branches en segmenten, van de kleine MKB-er tot de multinational. Dankzij onze expertise en knowhow ontzorgen wij onze klanten en helpen wij met het creëren en onderhouden van een stabiele, betrouwbare ICT-omgeving. In onze werkwijze staan wij naast de klant en streven wij naar een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij denken mee en kunnen ons in iedere klant verplaatsen. Samen komen wij tot een maatwerkoplossing die optimaal aansluit bij uw vraagstuk.

Gerelateerd:

man in pak met rode cape staat op rots voor een stad

Historie

Lees hoe Conclusion Xforce in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een full service ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Open Source technologieën.