man trekt shirt open en onthult t-shirt met pinguïn logo
Home Over ons Historie

Historie

In 10 jaar tijd is Conclusion Xforce uitgegroeid tot een full service ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Open Source technologieën.

Conclusion Xforce is in 2004 opgericht als Unacle BV met als doel de ICT-markt van dienst te zijn met twee specialismen: Unix en Oracle. Bedrijven konden bij ons terecht voor echt alles op het gebied van Unix en Oracle. Van groot tot klein, van een korte vraag tot een project van maanden. Meedenken, samenwerken en ons verplaatsen in de klant stonden hierbij altijd centraal. 

Ruim 10 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een full service ICT-dienstverlener. De focus is verschoven naar Unix, Linux en Nagios, maar de (maatwerk)aanpak is ongewijzigd gebleven. Het draait om ontzorgen en het aangaan van langetermijn relaties. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is met wat wij leveren. Tevreden klanten zijn ons grootste succes. 

In april 2012 werd Unacle onderdeel van de Conclusion Groep. Het bedrijf behoudt haar eigen autonomie en identiteit en is als zelfstandige werkmaatschappij bij Conclusion verder gegaan. Hiermee hebben we de stap gezet naar het verder vervullen van onze ambities: de leidende positie als Open Source kenniscentrum verder uitbouwen en groeien als allround dienstverlener voor iedereen die in open source technologie heeft geïnvesteerd en wil uitbreiden in nieuwe richtingen.

Vanaf 1 januari 2016 gaat Unacle verder onder de naam Conclusion Xforce om de verbondenheid met onze collega-specialisten van Conclusion sterker te benadrukken.